Cosuri de fum profesionale

Un semineu construit fara racordare la un cos de fum este inutil si nefunctional.

De aceea, e important sa achizitionezi si sa montezi un cos de fum profesionist confectionat din ceramica sau inox.

Daca esti din Targu Mures, iti punem la dispozitie o gama larga de cosuri de fum, care ofera siguranta si confort, fiind certificate si recomandate de specialisti cu renume.

Creeaza siguranta tie, familiei si locuintei tale!

Fie ca iti doresti un cos de fum cu interior de samota durabil si cu garantie pe 30 de ani, pe exterior sau la interior sau un cos din inox refractar mai ieftin si mai usor de montat, noi avem o gama completa cu produse cu diferite preturi, atat din gama de hornuri ieftine, cat si din gama premium. Asa ca noi iti oferim calitate la preturi avantajoase, respectand cele mai inalte standarde si cerintele nationale si europene in materie de furnizare produse si constructie sau montaj cosuri de fum.

 

 

Toate cosurile de fum comercializate de noi sunt profesionale, potrivite pentru evacuarile de la seminee pe lemne, sobe seminee tip centrala, centrale pe lemne sau pe peleti, chiar seminee pe gaz. Gama noastra cuprinde cosuri de fum cu diametre interioare de la fi 100 la fi 400 si chiar si mai mari pentru domeniul industrial la comanda, iar preturile hornului sunt variate, in functie de combustibilul folosit, calitate, tipul cosului, inaltime si diametru.

 

Un horn de fum profesional pentru casa, de exterior sau de interior, montat corespunzator, creste eficienta sistemului de incalzire, prin evacuarea gazelor in siguranta, iar la noi preturile sunt variate, in functie de diametru, inaltime si tipul cosului de fum. Daca ne intrebi care este cea mai buna alegere in ceea ce priveste materialele din care aceste cosuri de fum sunt fabricate, raspunsul nostru de profesionisti este cosurile de fum samotate, invelite in izolatie bazaltica, care au hoarne de beton. De ce? Datorita duratei lungi de viata a acestor cosuri de fum si a rezistentei ridicate la uzare.

 

 

Mai mult, avem o paleta vasta de materiale: ceramic, samota, caramida, inox- materialul perfect pentru un cos fum, indiferent de alegere! Dat fiind faptul ca lemnul, combustibilul care genereaza arderea, emana o cantitate mare de fum, firma noastra iti recomanda, pentru orice tip de seminee sau centrale pe lemne, cosuri de fum care sa respecte anumite standarde ale calitatii. In plus, iata cateva criterii importante in asigurarea unei alegeri corecte a cosurilor de fum de exterior sau de interior: montajul sa fie executat de persoane calificate si cu experienta, diametrul cosului sa fie cel potrivit pentru sursa care se racordeaza la acesta (a se evita subdimensionarea sau supradimensionarea cosului), iar lungimea sa fie suficienta pentru un tiraj si o functionalitate corecte!

 

 

Asadar, cosurile de fum compuse din samota de calitate, invelita in izolatie de vata bazaltica si blocuri de beton sau caramida sunt unele dintre cele mai bune solutii de evacuare.
Motivul este concludent - aceste cosuri de fum prezinta o siguranta, durata lunga de viata si o buna rezistenta. Adica exact ceea ce tu ai nevoie!
Functionalitate mai buna, lipsita de probleme legate de condens, tiraj si coroziune - de aceste calitati indispensabile vei beneficia daca achizitionezi un cos de fum ceramic sau din inox de la firma noastra!