Cosuri de fum ceramice

Cauti un cos de fum pentru locuinta ta sau pentru o cladire?

Iti oferim o gama completa de cosuri de fum ceramice profesioniste, atat pentru uz casnic, cat si pentru cladiri industriale, fabricate cu o tehnologie avansata si un foarte bun raport calitate pret. Samotate la interior cu ceramica de cea mai buna calitate, acestea sunt izolate cu vata bazaltica si beton de calitate la exterior. Alege cosul de fum ceramic potrivit pentru tine, in functie de diametrul si inaltimea dorite. Un horn profesionist inseamna siguranta, calitate si profesionalism!

Iti oferim, de asemenea si consultanta gratuita, garantie intre 5-10 ani si echipa de montaj in Targu Mures si in alte orase din judet – Reghin, Toplita, Sighisoara, Tarnaveni!

In procesul de constructie al unui semineu, a unei sobe pe lemne sau a unei centrale pe peleti, unul dintre cele mai importante elemente de baza ale angrenajului termic il reprezinta cosul de fum. El trebuie sa fie profesional, sigur, sa functioneze la parametri optimi si sa asigure o evacuare corecta a fumului si a gazelor rezultate in urma arderii. Cea mai buna alternativa la cosul din caramida este hornul ceramic.
Cosurile de fum ca solutii de constructie pentru evacuarea gazelor pe care vi le oferim provin de la producatori de renume, recunoscuti la nivel European si cu experienta doveditoare, asigurand sisteme testate si certificate conform standardelor stricte in vigoare.
 

 

Care sunt caracteristicile acestor cosuri de fum si ce avantaje ofera?

Sistemele de cos de fum ceramice sunt o alternativa excelenta la cosurile traditionale zidit din caramida. Aceasta solutie este mult mai avansata in ceea ce priveste tehnologia.
Cosurile de fum din ceramica sunt impartite in mai multe tipuri si sunt destinate evacuarii fumului provenit de la diferite surse. Deci, un horn este compatibil cu diferite tipuri de dispozitive, indiferent de combustibili sau surse (pentru soba, semineu sau centrala pe lemne, gaz, peleti, etc.) ceea ce le face o solutie complet independenta.
Mai mult decat atat, aceste sisteme sunt adaptabile, oferind utilizatorului posibilitatea alegerii combustibilului avantajos pentru buzunarul si resursele sale.

 

 

Varietate de forme si diametre

Cosuri disponibile in diametre cuprinse intre fi 100 si fi 400, dar si simple sau duble. Cosurile de fum ceramice reprezinta sisteme special pentru evacuarea gazelor arse, dispuse in triplustrat, realizate din tubulatura de samota ceramica la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta din beton la exterior.
Un sistem izolat si cu mantale de beton la exterior va garanta o functionare sigura a cosului de fum!

 

 

Un alt mare avantaj al acestor sisteme de horn de fum zidit este rezistenta lor la socurile termice si condensul acid, dar si la socurile termice si cele mecanice.
Datorita tubulaturii de samota de inalta calitate, cosurile de fum ceramice asigura evacuarea in siguranta a fumului si gazelor de ardere emanate de acestea.
Aceste cosuri sunt ventilate la interior de 4 canale, care strabat toate mantalele de beton zidite unele peste celalalte. Cele 4 orificii prezente in colturile mantalei au scopul de ancorare statica prin introducerea tijelor de sustinere a blocurilor de beton.
Siguranta in utilizare si calitatea inalta a componentelor sunt atestate de certificate si cercetari. Cosurile de fum care au marca CE europeana garanteaza respectarea tuturor standardelor necesare.

 

 

Proiectare
Vesti excelente pentru persoanele carora le place sa iasa in evidenta sau au cerinte specifice de proiectare. Cosurile de fum prefabricate si modulare, cum sunt cosurile de fum ceramice, ofera o mai mare libertate a metodelor de finisare. Cosurile de fum ceramice sunt sisteme de evacuare dispuse in triplustrat, formate din tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior.

 

 

Montaj
Sistemele de cosurile de fum ceramice sunt caracterizate de o instalare si utilizare usoara. Procesul de instalare este un proces relativ simplu, prin urmare probabilitatea unei erori este mica. Montarea lor se poate face atat pe interiorul casei, cat si in exterior, dupa nevoi si preferinte. Cosurile de fum sunt proiectate partial folosind elemente prefabricate. Instalarea lor este rapida si economica. Echipa noastra realizeaza montaj in judetul Mures (Targu Mures, Tarnaveni, Reghin, Sighisoara), pentru orice tip de cos de fum, oferind garantia durabilitatii in timp si a functionarii corecte a hornului instalat.

 

 

Garantia producatorului este un parametru foarte important atunci cand alegeti un horn de fum. Un cos de fum instalat si functionat corespunzator ar trebui sa aiba o perioada mare de garantie, asa cum oferim noi in cazul produselor furnizate, si anume de 30 de ani.
Desi un cos de cum ceramic zidit nu este varianta cea mai ieftina de pe piata, pretul lor este sustinut de durata mare de viata, materialele de top si calitatea.

 

Componente sistem complet de cos de fum triplustrat

 

Partile componente cuprinse intr-un kit complet profesional au o inaltime de 33 cm, iar in functie de necesarul termic inaltimea cosurilor de fum va putea fi din 33 in 33 de cm. Un sistem ce cos de fum ceramic cuprinde elemente prefabricate din ceramica si beton. Componentele sunt foarte importante, de la conul de evacuare, la palarie beton, racord ceramic si pana la usa de vizitare si grila de ventilatie – toate contribuie la o buna functionare a semineului.

 

 

Alegand un cos de fum ceramic veti beneficia de toate aceste avantaje iar investitia facuta va fi una inteligenta. Noi va oferim diverse optiuni de cosuri de fum ceramice si hornuri de beton, pentru ca proiectul dvs. sa prinda viata si sa fie sigur. Intrucat un astfel de sistem inlocuieste cu success un cos de fum traditional zidit din caramida, acesta este si recomandarea noastra pentru dvs.

 

Iar daca doresti si alte servicii care sunt in legatura cu un cos de fum ceramic: curatare cos de fum, intretinere, mentenanta si verificare de functionare, nu ezita sa ne apelezi, iar noi iti vom trimite sau recomanda o echipa de meseriasi calificati, autorizati si cu experienta in domeniul termic pentru problema pe care o ai tu!

 

Daca nu te-am convins, te invitam sa ne vizitezi la Showroom-ul nostru de seminee din Targu Mures, iar noi iti vom arata pe viu cosul de fum ceramic recomandat de noi!